EEN HANDIG JAARLIJKS NASLAGWERK VOOR DE BELGISCHE GROENSECTOR [2DE EDITIE]

In december 2020 lanceren CG Concept en Belgische Federatie Groenvoorzieners voor de tweede maal het Jaarboek van de Belgische Groensector 2021. Dit vooraanstaande jaarboek zal een helder beeld geven van de belangrijkste toeleveranciers en spelers in de Belgische groensector, met een handig overzicht van de meest vooraanstaande producten die aanwezig zijn op de markt. Thema: uitdagingen en oplossingen rond het klimaatvraagstuk binnen de groensector.

Daarnaast vinden lezers ook belangrijke informatie omtrent nieuwe trends, beleid, technieken en actuele projecten. Op heldere en overzichtelijke manier geeft het jaarboek inzicht in alle aspecten van de Belgische groensector, met een overzicht van toeleveranciers, ingedeeld in duidelijke categorieën.

De doelgroep van dit jaarboek zijn tuinaannemers en -architecten, groendiensten van gemeenten, overheidsinstellingen, studiebureau’s en toeleveranciers in de groensector.

Verspreiding/ 

Gerichte gratis verspreiding naar alle lezers van CG Concept en leden van BFG-FBEG op een oplage van 8.000 exemplaren. Het tweetalig jaarboek kan eveneens tegen betaling verkregen worden via de webshop www.cgconcept.be. Daarnaast worden bepaalde aspecten uit het boek verder online uitgelicht en gelinkt aan een overzichtelijke database op www.cgconcept.be.

 

Adverteren in het Jaarboek van de Belgische Groensector/

Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een redactionele bedrijfspresentatie en/of advertentie. Benader uw markt op stijlvolle en efficiënte wijze.

NL + FR gecombineerd

  • Reportage 1,5 pagina’s €1.500
  • 1/2 pagina advertentie €900
  • Combinatie reportage en 1/2 pagina advertentie €2.250
  • Reportage 3 pagina’s  €2.500
  • 1/1 pagina advertentie €1.500
  • Combinatie reportage en 1/1 pagina advertentie €3.750

NL of FR (Per Taal)

  • Binnencover €2.000
  • Achtercover €2.500

Meer weten, contacteer ons vrijblijvend i.v.m. dit jaarboek: